Utstyr
  • Leica M9-P
  • Voigtlander Nokton 50mm f/1.1
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1136888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar F.
Blikket mitt dras fra dama til hva enn det er vi ser i bakgrunnen. Er det vann eller er det fjell? Det er lyst og skarpt mot svart bakgrunn. Jeg tipper det ikke var intensjonen? Gresset i forgrunn mot ryggen som ligger i skygge fungerer bra!
Roar F.
Hvis jeg derimot tar bildet som det er, uten å spekulere i intensjoner, så føles det som denne dama står overfor et eller annet valg, som er uvisst. Hvis man tenker at det er vann der bak, så er det mørkt og sannsynligvis dypt nærmest, og det rommer tolkninger i seg selv.

Jeg liker å tolke da ... :-)
Frode H.
Takk Roar! Herlig med litt tolkninger og betraktninger:-)
Setter pris på din tilbakemelding her!
Roar K.
Best mot mørk bakgrunn på fullskjerm denne i grafisk svart.
At jeg kanskje ville tatt litt oppe for å senke blikket får vel heller stå for min regning.

Roar
jon b.
Liker komposisjonen, men det fremstår litt «hardt»
Jon
Roar B.
Fint fanga øyeblikk, sensuelt og vakkert. For meg er dette en fortelling om sommer, om ro, stillhet, og rom for ettertanke. Derfor syns jeg også at motivet gjerne kunne vært presentert med litt varmere fremtoning, for liksom å understreke stemninga.
Henrik L.
Jeg liker bildet slik det er. Uenig med Roar K om å beskjære i toppen. Ved at det er litt luft der får du dybdeopplevelsen. Med gresset i forgrunnen demper det litt akt-elemente i bildet. Gjør at betrakteren må se litt ekstra. Farger og kontraster, tenker dette reflekterer det sterke sommerlyset vi har.
mvh
Henrik
Avsluttet .
Stemningsfullt og kreativt bilde med fin sommerlig følelse. Litt usikker, men kanskje noe mørkt på ryggen. Gresset og stjernene til venstre er fine detaljer. Bildet har nærmest en diagonal når man ser på det. Likte dette.
Arild T.
Et flott bilde, som jeg liker svært godt! Et toppkutt kan vurderes.


Arild
Jostein S.
Hei
Noe yndig over det
Som en sommerdrøm!
Frode H.
Stor takk for alle tilbakemeldinger.
Fint å lese at dere ser/vektlegger litt forskjellige ting ved bildet. Tar til meg forslag til endringer, og kommer muligens tilbake med en ny pp senere.
Mvh Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu