Et bra bilde av en glad konfirmant. Har brukt filteret diffuse glow og syns det passet bra i dette tilfellet. Et bilde som i kundens øyne falt vedigt godt i smak.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-06-13 19:17:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-06-14 10:15:41
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 50D
  • Tamron 17-50 mm
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Likte ikke dette, har jeg vært deg så har jeg sletta dette fra foto.no
Det er helt uskarpt, alle kan kalle bildene sine får kunst.
Samtidig ble det veldig mye hvit i bildet.
Cathrine L.
+1
Så passa! Velger ennå ha ha det liggende litt til. Bilde er sylskapt men med filteret får en denne effekten som jeg har ønsket å oppnå! Øynene er klarer men skal ikke i dette tilfelle være sylskarpe. Dette er ikke kunst! men et bilde av en konfirmant som idette tilfelle fenget konfirmanten og mine kollega. Tar selvsagt kommentaren til etteretning for det er viktig med både positive og negative tilbakemeldinger:-)
Mvh Cathrine
Per Morten B.
+1
Må bare si at jeg likte bildet umiddelbart.Nydelig portrett av en nydelig konfirmant. Dust og fint med "skarpe øyne". Eneste jeg reagerer litt på er at håret blir "kappet i underkant"., Men alternativet er vel da et portrett som blir med et større utsnitt og mindre ansikt. Jeg regner med at du allikevel fant den beste løsningen på utsnittet.

Bra!!
Martin H.
+1
Jeg hadde personlig likt bilde bedre om du kun hadde ikke brukt det softglow filteret og klarnet det opp, men beholdt samme lyset :)
Avsluttet .
+1
Såpassa ja. Liker at folk er ærlige å si sin mening.
Du vet, det gjør du og jeg óg.
Jeg ville vært kjempestolt av å eid et slikt konfirmantbilde av meg selv.
Mitt favorittfilter har du valgt, skjønt, jeg drar jo veldig hardt i spakene iblant:)

Rett og slett nydelig bilde av ei blid jente. Som Per Morten sier, og mye mulig at du også har bilde med alt håret, ikke helt heldig den kappingen.
Synes egentlig selv at det er småpirk, når vi først skal pirke.
Ser nesten ut som det er vind i håret til og med, ser noe hår som fyker over hodeplagget.
Sitter og studerer avslutning/skille, håret som henger ned i høyre bildekant. Regner med at dette ligger over klesplagget, og siden det er borte vekk, blir det en vanskelig overgang der. Ganske bra jobba der. Vet ikke, muligens jeg ville hatt antydninger til plagget med i bildet på den siden.

Men, uansett, jeg liker det.
mvh arild
Cathrine L.
+1
Takker alle for konstruktive kommentarer:-)
Per Morten: må nok innrømme at dette med håret har gått meg litt hus forbi:-( har en tendens til å studere og arb mye med ansiktet på desse portrett bildene og i dette tilfelle har det gått ut over nedre del av bilde. Legger ut en ny versjon og syns heilt klart det blei mye bedre:-)
Martin: ja bilde er flott uten glow en også, men er glad i denne effekten er bare ikke så titt den funker, men i dette tilfelle syns jeg den passet bra og valgte med glede å bruke den:-)
Arild: Ønsker alltid ærlige kommentarer på mine bilder og gir det selv også, derfor må en tåle å få det tilbake, må innrømme at jeg blei litt paff denne gang for å slette det fra siden hadde jeg ikke ventet, men smak og behag, og heldigvis er og tenker vi ikke likt:-)
Vind i håret-ja har nok lurt på en vifte her:-) se ellers kommentaren min til Per Morten. Martine har på seg en hvit T-skjorte og med denne gloweffekten er det vanskeligt å beholde noe av klessplagget når det er så hvitt tenker eg!?!
Mvh Cathrine
Håvard F.

Kommet mye fin konstruktiv kritikk her. Messer ikke mer om det.

Synes du har fanget et fint blikk og bra bilde her Cathrine. Bra!
mvh
Håvard
Venche J.

Blikket er flott, det samme er smilet. De burde kanskje vært spart for softingen. Utsnittet i versjon to er best.
Wenche.
Roy Arne K.

Hei
Her har jeg ikke så mye å føye til - er stort sett enig med det Arild sier og mener.
Alla har sagt alt - derfor - Jeg liker versjon 2 bedre enn originalen.

Mvh. rak
Avsluttet .

hehe, nei slettes skal det ikke, til det er det for godt.
Kjenner meg igjen i din iver i detaljer i bilde under redigering, og blir litt blind. V2 ble much better sånn sett. Og, siden du sier hvit bluse, ja da er det jo ikke særlig å hente der nei.

Fortsett som du stevner.
mvh arild
Kjell V.

Jeg synes dette var et fint bilde.
Fin kompossisjon, god kontakt med konfirmanten, og du har klart å formidle glede på en fin måte. Jeg likte også godt det lyse preget i bildet som underestreker ytterligere gleden til konfirmanten.
Man kan nok diskutere om du skulle latt være å bruke filter eller ei, men jeg ville ikke ha brukt et så kraftig filter etter min smak.
Det jeg savner mest i bildet er en referanse til resten av kroppen. Det blir litt for mye at du har klippet ut hodet og montert på en hvit bakgrunn. Det er ikke så mye som skal til, men at du kan ane konturen av skulderen og kanskje litt nedover ryggen. Dette får å unngå at hodet svever fritt, men har en forankring.

Kjell
Knut Georg F.

Godt utsnitt, positur og uttrykk. Liker ikke softingen, og overhodet ikke at hodet henger i "løse lufta"
mvh Knut
Cathrine L.

Hei
Takker alle for flotte konstruktive komentarer:-)
Har lagt ut en ny versjon til, denne gang med hode festet til kroppen og med litt mindre glow. Kan sjå dette med å ha et holde punkt for kroppen men glowen tror jeg jammen jeg vil ha som den er i orginalen:-) Her kommer det tydeligt frem at vi snakker om smak og behag. Responsen på dette bilde blei jammen meir spennende og lærerik en jeg hadde forventet, Kjekt:-))! og takk igjen:-)!
Mvh Cathrine
Lisbeth S.

Hei
Flott portrett hvor alle versoner har sine fine side, men jeg liker best v3. Fint lys og farger.
god blikkontakt og skarphet.
Mvh Lisbeth
Liv F. D.

Liker positur og lys. Vakkert av ei vakker jente.

mvh
Liv ")
Ronny A.

Hei Cathrine.
Et herlig portrett som jeg synes du har softet for mye, bedre versjon 3, men tror du har fått fram det flotte uttrykket bedre med noe mindre av denne effekten.
mvh Ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu