Bilde er tatt i studio av en konfirmant. Dei ønsket bare s/v bilder. Konfirmanten er fra Iran og var en fryd å fotografere. Liker selv dette bilde godt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-07-06 20:05:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-07-06 20:44:28
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-07-06 22:30:30
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Tamron 17-50 mm
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Eli R.

Kjempeflott. Personlig syns jeg det hvite på armene er nesten litt for hvitt. Blenda-hvitt :-) Men det er kanskej sånn du vil ha det. Blikket er uansett ubetalelig :-)
- Eli
Avsluttet .

Knallflott portrett av ei kjempesøt jente. Strålende øyne. Liker det tette utsnittet. Utrolig bra, Cathrine!! :-)
Kine K.

Utrolig fint bilde. Nydelig jente med et blikk som fanger oppmerksomheten. Godt gjort!
Ann Kristin S.

Jeg har ikke greie på portrettfotografering så burde la være å kommentere bildet ditt. Det tiltaler meg likevel og jeg kan vel si at jeg liker det. Jenta har et strålende blikk med vakre øyne. Godt lys og skarphet. Er litt usikker på armene som for meg blir for hvite.
Mvh Ann Kristin
Cathrine L.

Hei Takker for kjempe flotte tilbakemeldinger på dette bilde.
Er enig med dere i at armen er noe blenda hvit, av og til viser slike ting bedre når jeg får det inn her.-) Har justert skjorten en tanke og ja det blei bedre så takk for den konstruktive tilbakemeldinga.
Ann Kristin: her inne har du lov til å kommentere hva du ser og liker/ikke liker, setter alltid pris på dine tilbakemeldinger på mine bilder.
Mvh Cathrine

Håvard F.

Flott portrett og fotogen modell. Dette likte jeg Cathrine :) Synes kanskje webformatet ditt kunne vært noe mindre... Må skrolle på min lap top for å se hele bildet..
V2
mvh
Håvard
Isidoros P.

Hei
Jeg synes dette var veldig bra portrett og jeg liker godt at det er i s/h.Gjenta har en strålende smil som du har forgivet flott.Jeg synes også at den tette komp formidle bra den gode ansiktsutrykket hennes.
Venche J.

Flott bilde av den blide konfirmanten.
Det hvite er nevnt. I CS4 (som du har) er det lett å dempe akkurat det med en maske i Lighten/darken under adustment layers.
Wenche.
Avsluttet .

Hei Cathrine.
Veldig nært. Litt for nært, synes nå jeg. Nesten som jeg rødmer litt, hvordan hun smiler til meg:) Beskjeden jeg ser du.
Men, om nå jeg mener det, så tror jeg at jenta er kjempefornøyd med dette bilde.
Et bilde som vil bli et fint minne for henne opp igjennom åra, og jeg tror nok at bilde bir mye penere i ramme og glass på en vegg, istedenfor på web. Her må jeg liksom gå to skritt tilbake for å få det gode inntrykket, en meter ifra monitoren, blir for kort avstand, og det var derfor jeg skrev som jeg skrev, innledningsvis.

Du e sikkert enige. Kvalitet. Blendahvitt, Arielhvitt, samma det, liker begge jeg, men Blenda er best å vaske klær med, ingen over, ingen ved siden.

mvh arild
Erik F.

Strålende portrett av et nydelig smil. Litt skråstillt hode og hender i håret gjør at bildet aldrig blir kjedelig. Svart hvitt er supert.
Cathrine L.

Hei
Gleder meg at dere liker bilde. Ho var så flott og skulle bare ha portrettbilder. Elsker å ta portrettbilder så dette var et oppdrag jeg gledet meg til i mange dager. Sitter med mange knall gilde bilder. Det beste er et som er i samme duren som det jeg la ut av jenta fra Brasil-det blei favoritten både min og konfirmanten:-)
Wenche ja det er der jeg gikk inn og justerte versjon 2:-)
Arild: har lagt ut en mindre versjon, håper rosene i kinnene forsvinner når du får det i et mindre format:-)men beskjeden du?? nei den går jeg ikke på:-))
Mvh Cathrine
Ole Petter .

Hei ett virkelig fint portrett av en vakker kvinne,blir i gladhumør når jeg ser bildet.for hun har virkelig en fin utstråling som (Smitter)Likte i grunnen hele bildet med hendene opp i ett utslått hår og vakkert smil...flink til og forklare det jeg ser jeg gitt...nei..:-D Severdig dette..
Mvh Ole Petter
Avsluttet .

Det ble igrunnen en befrielse med v4. Slik at vi ikke sitter og kliner hele tiden hehhe. Nei, men eg meine nå de då at det va godt med litt loft rondt bilde, siden portrettet allerede er så nært som det er.
Gonatt, håbe på meire reggen.
arild
Rolf P.

Nydelig modell med et vakkert smil. Skarpheten sitter som et skudd og det gjorde seg fint i S/H. Jeg likte V#4 best,synes kanskje at armer og hender tar en del av oppmerksomheten vekk fra ansiktet hennes, men samtidig så lager de en fin ramme rundt henne. Fin jobb i studio dette med en bra lyssetting.
Mvh. Rolf
Henrik H.

Glimrende kontakt med modellen. Komposisjonen formidler en naturlig, spontan positur. Båndet/ reimen over høyre skulder bidrar naturlig til en diagonal gjennom bildet.S/H med masse spenst der du kysser grensen for utbrenning i bluseermet. Umiddelbart stillte jeg spørmål om det var ugunstig med kuttet høyre hånd. Jeg liker proporsjonene og ser at mer hvite ermer som ville fulgt om hele hånden skulle med og bildets bredde- høydeforhold blitt opprettholdt, ville redusert totaluttrykket. Exifdata på bildet viser at du har brukt 23mm og blender 6.3. Ingen typisk portrettbrennvidde med den fortegningsfaren som følger om man går tett innpå. Lurer også på om øynene er innenfor max skarphet - får en fornemmelse av at skarpheten er 100% først nærmere hårfestet i pannen. Men du verden... her forførte du meg og jeg setter et bokmerke ved fotografen for å følge utviklingen videre :) HH
Cathrine L.

Hei
Takker for fine konstruktive tilbakemeldinger:-))
Mvh Cathrine
Ole Arne S.

Det meste er jo sagt over her, og jeg er så enig, virkelig flott portrett med en modell som virkelig klarer og sjarmere med sitt blikk og smil..
Fin positur på modellen, fin komp og utsnitt, samt lekkert i s/h..
Liker bildet godt..
Ha en fortsatt fin sommer Cathrine..

mvh Ole Arne
Dirk R.

Hei Cathrine,

kan bare si at det er veldig pene og bra bilder.

kjempe flott, alt er sagt over!

hilsen dirk
Lill Beate Bru F.

Vakkert smil på en flott jente,liker poseringen hennes, flott i s/h:-))
Birgitta S.

Stor närvarokänsla i detta porträtt. Mycket fin bild
Mvh
Birgitta
Cathrine L.

Hei
Takker for fine kommentarer. Kjekt at du også Birgitta tok en tur innom og kommenterte mitt bilde:-)
Mvh Cathrine
Christina G.

Utrolig flott! Uttrykket og gleden i ansiktet sprer virkelig glede og positivitet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu