Konsentrert
Bildene er tatt på Rixen på Egenes. Fredrik og gutta er klar for Wakeboard konkurranse. Været er så som så men det stopper ikke desse guttene fra å gå i vannet eller spise is. Her har dei kjørt i nærmere 7 timer og det er slik dei har det store deler av ferien. Elsker dette og dyktige er dei blitt!
Orginaler ønsker jeg konstruktiv tilbakemelding på.Kunne gjerne hatt en tanke meir luft i venstre side men her var det et brett som jeg ikke ville ha med, dermed blei det et litt trangt utsnitt. Dei 2 andre bildene er bare kos som jeg deler med dere:-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-07-22 22:51:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-07-22 22:53:17
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-07-22 22:55:45
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Tamron 17-50 mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetISO 320
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_411332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dirk R.

Hei Cathrine,

fint fortelling! liker best originalen, det gjør seg god i s/v.

hilsen dirk
Isidoros P.

Hei Cathrine
Originalen furgerer bra og med hjelp av teksten kommer framm din fortelling på en fin måte.Jeg liker kamera vinkel og posituren til guten og synes at s/h er et passende valg.Du har mye luft over gutten men jeg liker det siden vannet her og regn er med i fortellingen og kommer best fram sånt.
Jeg ser på en måte at har du en serie her med tre extra bilder som er i farger. Litt dumt når originalen er i s/h.Jeg skulle -neste gang da-ha hele serie i samme lystone.
Likte originalen
Isidoros
Håvard F.

Får gode minner av bildet ditt.
Flott serie. Dette var bra Cathrine!
Særlig V3 var flott!!
mvh
Håvard
Cathrine L.

Hei
Dirk: Takk for fin kommnentar:-)
Isidoros: Takk for fin, konstrutiv kommentar. Dette med hvor mye av vannet jeg skulle ta med var jeg også inne på. Prøvde å fjerne noe av vannet men det blei heilt feil for som du seier her er vannet et viktig element i bilde:-) Ja så lenge det er en serie kunne gjerne dei andre bildene også vært i s/v er enig med deg i det, men syns desse rixen bildene egentligt er finast i farger pga bretta og dei fargerike klærne så valgte jeg det slik så lenge det egentligt er orginalen som teller her:-))
Håvard: Takk for fin tilbakemelding, så kjekt at det vekket minner:-)
Eva K T.

Flott bilde dette her av en gutt som sitter å tenker i regnværet :-)
Christine K.

Flott serie, men v3 er min favoritt.
Klynger seg sammen under en parasol som for anledningen er blitt en paraply!
Kan se at de koser seg selv i dr...vær. Bare å ha det spennende hjelper på humøret.
Originalen er også bra og fremmer egentlig best regnværet.
å er enig med Isidoros at alle bildene i s/h hadde gjort seg.
Hilsen Christine
Avsluttet .

Hei Cathrine.
Originalen er et godt foto. Dette stående alene vil nok ikke fortelle historien, men den kan veldig godt stå på egne ben selv. Da blir det mer hjernespinning rundt bildet. Hvor betrakter kan lage sin egen lille filosofi.
Så, absolutt et flott foto som kan gi betrakter meget. Ruskeværet er også en god medskaper her, og man kan undre enda mer, hvorfor gutten sitter ute i regnvær.

Men, med din serie bilder her, så vet vi historien. Ingenting galt i det. Ville bare skrive hva jeg følte for v1 uten å tenke på virkeligheten.
Ellers, 3 flotte bilder av denne sporten, føler det nesten på kroppen; nå må det snart være min tur!!
:)
mvh arild
Avsluttet .

Synes originalbildet ditt er meget bra, Cathrine. Det utsnittet du har valgt fungerer veldig godt. Trenger faktisk ikke å være mer luft til venstre i bildet. Kan lese mye historie inn i det. Får en til å fundere en stund. Artig å få se de andre bildene også. Oser stolt mamma lang vei! :-)
Ann Kristin S.

Orginalfotoet vant hos meg, men det var fint med hele serien så forsto jeg hva Wakeboard var for noe...
Det tankefulle bildet ville jeg hatt mer av til venstre - bare ørlitt. Føles litt trangt. Ellers er det ikke bare et tenkebilde av Fredrik, men et tenkebilde for oss som ser også. Lurer på hva han tenker på....Gråværet gjorde bildet spennende. Vi vet at han tenker på sporten sin, men han kunne vært lei seg og satt der med tunge tanker - noe som været og gråtonene forsterker.
Likte det.
Mvh Ann Kristin
Cathrine L.

Hei
Takker for fine tilbakemeldinger. Her er det orginalen som er det tellende bilde, men kjekt at dere likte dei andre også.
Wakeboard er en flott sport bare så syns at det er så få som driver med det. Vi er heldige som får kose oss med det i sommersesongen. Dere skulle sett meg ut på der-går som det suser hehe
mvh Cathrine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu